Tiffany-lámpák tervezése

Mindig nagyon örülök annak, ha egy megrendelő kérésére egyedi Tiffany-lámpát készíthetek, hiszen így biztosan olyan lámpát kap majd, ami tökéletesen megfelel ízlésvilágának. Lehet asztali, fali, álló- vagy függőlámpa, modern vagy klasszikus, bármilyen színben vagy méretben. Számos dizájnkönyvem van, ami segítséget nyújthat a választásban,

de természetesen máshonnan is meríthetünk inspirációt. A Tiffany-lámpa elkészítése során előbb tervet készítek, s ha az megfelel az elképzeléseinek, akkor készül el maga a lámpa.

Tekintse meg néhány eddigi lámpáimat vagy merítsen ötletet a lentebb ismertetett néhány motívumból.

Egyedi megrendeléshez, kérem, hogy vegye fel velem a kapcsolatot a l.n.katalin@gmail.com e-mail címen vagy a +36 30 350 88 15 telefonszámon.

Amennyiben e-mailt ír, kérem, írja le pontos elképzeléseit, s azt az időpontot, amikorra szeretné megkapni az alkotást.

Árajánlatot az elképzelések ismeretében írásban adok. Amennyiben ezt Ön egy válasz e-mailben elfogadja, az távollevők közötti szerződésnek minősül.

Ezt követően készítem el a tervet, majd ha ez megfelelő, akkor a megrendelt terméket.

Nagyobb méretű, drágább termékek esetében törékeny mivoltuk miatt csak személyes átvétel lehetséges. A személyes átvételre lehetőség van otthonomban, Kulcson, de előzetes egyeztetés alapján más helyszínekben is meg tudunk egyezni, mivel sokat járjuk az országot. Budapesten például gond nélkül megoldható az átvétel.

Minden egyes esetben, amikor egyedi tervezésű Tiffany-tárgyakról van szó, a megrendelővel történő egyeztetést követően egyedi árkalkulációt készítek. Az ár több tényezőtől függ.

Minta

A minták készülhetnek egyedi elképzelés alapján és választott sablonból is. Természetesen előbbi esetben is készül látványterv. Minél bonyolultabb a minta, minél több darabból áll össze a kész alkotás, annál magasabb áron tudom elkészíteni.

Az üveg típusa

Az árat nagyban befolyásolja, hogy gépi vagy kézi gyártású üvegből készül-e a megrendelt alkotás, emellett az üveg színe is meghatározó.

Az üveg mérete

Jellemzően minél kisebb az üveg mérete, annál kedvezőbb árú a termék – természetesen a fenti tényezőket is figyelembe véve.

A lámpatalp

Amennyiben nem csak lámpaburát rendel, a lámpatalpra külön árat határozok meg. Minél mívesebb, jobb minőségű a lámpatalp, annál magasabb költséggel jár.

Sablonok