Tiffany-üvegek tervezése ajtókba, ablakokba

A fenséges katedrálisokat és fejedelmi palotákat díszítő üvegablakok régóta elkápráztatják az embereket. A gyönyörű színpompában megcsillanó fények azonban az Ön otthonát is egyedivé és különlegessé tehetik, ha az ajtókat, ablakokat Tiffany-üvegekkel díszíti.

Legyen bármilyen elképzelése az absztrakt ábrázolástól a természeti képeken (virágok, gyümölcsök, madarak, lepkék) át az egy bizonyos témát (pl. borászkodás, gyermekmese, horoszkóp) bemutató Tiffany-üvegig, megvalósítom.

Hozhat saját mintát, válogathat a sajátjaimból, vagy megrajzolom és elkészítem, amit megálmodott. Tekintse meg néhány eddigi alkotásomat vagy merítsen ötletet a lentebb ismertetett néhány motívumból.

Egyedi megrendeléshez, kérem, hogy vegye fel velem a kapcsolatot a l.n.katalin@gmail.com e-mail címen vagy a +36 30 350 88 15 telefonszámon.

Amennyiben e-mailt ír, kérem, írja le pontos elképzeléseit, s azt az időpontot, amikorra szeretné megkapni az alkotást.

Árajánlatot az elképzelések ismeretében írásban adok. Amennyiben ezt Ön egy válasz e-mailben elfogadja, az távollevők közötti szerződésnek minősül.

Ezt követően készítem el a tervet, majd ha ez megfelelő, akkor a megrendelt terméket.

Nagyobb méretű, drágább termékek esetében törékeny mivoltuk miatt csak személyes átvétel lehetséges. A személyes átvételre lehetőség van otthonomban, Kulcson, de előzetes egyeztetés alapján más helyszínekben is meg tudunk egyezni, mivel sokat járjuk az országot. Budapesten például gond nélkül megoldható az átvétel.

Minden egyes esetben, amikor egyedi tervezésű Tiffany-tárgyakról van szó, a megrendelővel történő egyeztetést követően egyedi árkalkulációt készítek. Az ár több tényezőtől függ.

Minta

A minták készülhetnek egyedi elképzelés alapján és választott sablonból is. Természetesen előbbi esetben is készül látványterv. Minél bonyolultabb a minta, minél több darabból áll össze a kész alkotás, annál magasabb áron tudom elkészíteni.

Az üveg típusa

Az árat nagyban befolyásolja, hogy gépi vagy kézi gyártású üvegből készül-e a megrendelt alkotás, emellett az üveg színe is meghatározó.

Az üveg mérete

Jellemzően minél kisebb az üveg mérete, annál kedvezőbb árú a termék – természetesen a fenti tényezőket is figyelembe véve.

A beépítés körülményei

Ha például egy ajtóba/ablakba/szekrénybe kell a kívánt Tiffany-üveget beépíteni, annak ára függ attól, hogy a helyszínen történik-e a beépítés, vagy a megrendelő hozzám elszállítja az ajtót/ablakot/szekrényt.

Sablonok